La Cantina Pizzolato ligger i regionen Veneto. De producerer Italiens bedst sælgende økologiske vine. La Cantina Pizzolatos vinmarker ligger på sletterne og bjergskråninger i det frodige landskab nord for Treviso, i DOC område. Vingården dækker et areal på 58 hektar og den samarbejder også med vin-producerende naboer, som bidrager med yderligere 48 hektar økologisk dyrkede druer.

Pizzolato-familien har arbejdet i landbrugssektoren i mere end 5 generationer, og lever konsekvent i harmoni med naturen og miljøet. Vingården er et resultat af 5 generationers landbrugs historie og dybe engagement for økologisk vinproduktion. Denne kombination, samt hensynet til natur og miljø, skaber italiensk økologisk vin af højeste kvalitet.

I 1981 gik Settimo Pizzolato sammen med sin far Gino og skabte, blandt de første i Italien, økologisk vin-produktion. Takket være hans ønske om at opretholde balancen i naturens økosystem og hans engagement i udsøgt økologisk vin-produktion, fik Settimo i 1991 USDA økologisk certificering.

Prosecco spumante DOC extra dry

Prosecco fra området mellem Conegliano og Treviso. Vinen har en lys strågul farve med grønne nuancer. Fløjlsagtig i munden, frisk harmonisk smag. Livlig vin med en elegant eftersmag. Duft af æbler og friske frugter. God som aperitif, som vin til antipasti eller buffet. Serveres ved 4-6gr.
Økologisk og vegan certificeret.
119,00 pr.fl.

Prosecco DOCG Asolo frizzante

Prosecco fra omegnen af den lille by Asolo, der er en del af det afgrænsede område, hvor det er tilladt at dyrke GLERA druen, som anvendes til prosecco fremstilling.
Vinen har en meget lys strågul farve med grønligt skær. Frisk, harmonisk smag, delikat og meget vedholdende. Aromatisk med noter af akacieblomst og citronskal.
Ideel som aperitif og glimrende til risotto med asparges eller skaldyr.
Serveres ved 6-8 gr.
Økologisk og vegan certificeret.
129,00 pr.fl.

Prosecco spumante superiore DOCG Valdobbiadene dry

Prosecco fra Valdobbiadene som anses for et af de bedste områder i prosecco distriktet.
Vinen har en lys strågul farve med grønne reflekser. Fin perlage. Elegant, frisk og delikat smag. Duft af akacie og markblomster.
Velegnet til velkomstdrink, som ledsager til grønsagsretter og lette pastaretter.
Glimrende til tærte med frugt eller småkager.
Serveres ved 4-6gr.
Økologisk og vegan certificeret.
189,00 pr.fl.

La cantina Pizzolato S.r.l.