Om Azzurra Vino

Min familie og jeg har boet på en husbåd i Venedig i mere end 25 år, hvorfra vores hverdag og arbejdsliv udsprang. Vi har haft mange maritime projekter i kræft af min mands erhverv som skibsbygger og –tømrer og har ejet adskillige sejlbåde og vaporettoer.

Da vores børn var flyttet hjemmefra, følte vi at det var på tide at vende hjem til Danmark, hvor vi valgte at købe hus på Ærø. Vores nye hjem blev den gamle smedje i Pilebækken i Ærøskøbing. Hér var både autentisk atmosfære og rammerne til den forretning, som jeg ønskede mig.

Idéen udsprang af spørgsmålet om, om man kunne sælge vin på Ærø? Og med mine kontakter fra Italien, fik jeg startet et vin-udsalg op. Det er med udgangspunkt i små ikke-kommercielle producenter, som har et begrænset varelager. Rigtige vin-landbrug, som ikke er blevet over-industrialiseret og som bruger færre pesticider og andre gifte. En stor del af den vin jeg sælger er faktisk økologisk og har certificering herpå.

Navnet Azzurra er inspireret af navnet på én af vores sejlbåde, og er også en bestemt italiensk blå farve.

Min forretning er som en lyn-rejse til Italien, hvor man kan gå på opdagelse i vin og andre italienske lækkerier. Sortimentet skifter med årstiderne og vil aldrig være helt det samme. Så du er garanteret en ny oplevelse hver gang du besøger Azzurra Vino i Pilebækken.

Jeg giver altid en god vejledning, så du er klædt på til at vælge den vin, du har brug for.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig, og så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe.

Anne Kiersgaard,
Ejer, Azzurra Vino